Düzce Avni Akyol Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Belgegeçer : 0 380 523 73 64
WEB https://duzceavniakyologretmenevi.meb.k12.tr
Adres : Azmimilli Mah.Gazhane Cad. No70/2 Merkez DÜZCE
VİZYON : Sunduğu hizmetlerin niteliği ile öğretmenevlerinin örnek model aldığı öncü bir kurum olmak.
MİSYON : Paydaşlarımızın öğretmenevimize güven duyduğu, aldıkları kaliteli ve yenilikçi hizmetler ile misafirlerimizin koşulsuz memnuniyetini sağlayabilmek için çağımızın getirdiği yeniliklere hızlı bir şekilde uyum sağlayarak, yerinde yatırımlarla misafirlerimizin tüm ihtiyaç ve beklentilerine uygun fiyat seçenekleriyle yetkimiz, çalışma şartlarımız ölçüsünde cevap verdiğimiz örnek alınan bir kurum olmaktır. KALİTE POLİTİKAMIZ 1. ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemini amaçlarımızı ve hedeflerimizi başarıyla sonuçlandırmada kılavuz olarak kullanmak. 2. Kalite Yönetim Sisteminin, hammadde temininden müşteriye kadar olan her süreçte ve her birimde kurulu sistemin içine tamamen entegre olmasını sağlamak. 3. Tedarik edilen hammaddeleri ilgili mevzuata uygun ürünlerden seçmek ve aynı felsefe ile çalışan tedarikçilerle çalışmaya özen göstermek. 4. Türk Gıda Kodeksi mevzuatına ve yasal düzenlemelere uygun kaliteli ve güvenilir ürünler üretmek. 5. İlgili taraflar ile etkin, verimli, yapıcı bir iletişim ağı ve iş birliği içinde olarak, tüm ilgili tarafların ihtiyaç ve beklentilerini en üst düzeyde karşılamak. 6. “Müşteri Odaklılık” ilkesi ile müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine tam olarak ve zamanında cevap vermek. Lezzet ve kalite sürekliliği sağlayarak kalıcı müşteri sayısını her geçen gün arttırmak. 7. Her kademede eğitimli, bilinçli ve yetkin personel yaklaşımı ile personellerimizi bilgi ve becerilerini arttırıcı eğitimler ile desteklemek. 8. Kalite Yönetim Sisteminin çalışanlar tarafından doğru şekilde anlaşılması ve benimsenmesini sağlamak. 9. İş sağlığı ve güvenliği konularındaki tüm riskleri değerlendirmek, koruyucu tedbirler almak, güvenli ve ergonomik çalışma ortamı oluşturmak. 10. Atık yönetimi ve doğal kaynak kullanımı konusunda bilinçli davranmak ve çevre kirliliğini önlemek için gerekli tedbirleri almak. 11. Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumları ile yükseköğretim öğrencilerinin işletmelerde mesleki eğitim uygulaması ve staj çalışmaları ile çırak öğrencilerin beceri eğitimine katkı sağlamak. 12. Tam hijyenik şartlara uygun ortamda konaklamanın gerçekleşmesi için gerekli koşulları oluşturmak ve sürekliliğini sağlamak. 13. Sistemin; müşteri geri bildirimleri, mevzuat değişikliği, teknolojik gelişmeler, ürün değişimi ve müşteri taleplerine göre sürekli iyileştirilmesi sağlamak. 14. Teknolojik gelişmeleri takip ederek verimliği arttırmak.
BAŞARILAR : ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ, ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ, OKULUM TEMİZ SERTİFİKALARI.

Otel Odası :1
Öğretim Şekli :
Saatler :
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz il merkezinde yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :